Te invităm să vii alături de noi în această călătorie în care vei descoperi ce înseamnă și cum se aplică în viața de zi cu zi Time Management din perspectivă holistică.

Vei primi informații și exerciții ce îți vor aduce conștientizări și claritate și vei experimenta practici de meditație, dar și eliberări emoționale a tiparelor și credințelor legate de timp, organizare și eficiență de zi cu zi. Toate acestea, îmbinate, au ca scop conectarea ta cu timpul divin și armonia dintre energia feminină și masculină.

Dar ce este timpul divin? Acesta reprezintă încrederea că tot ceea ce se întâmplă în viața ta se întâmplă exact la momentul ideal și tocmai de aceea este foarte eliberator să iți aduci aminte că ești mereu protejată și te poți relaxa în brațele Universului. Bineînțeles, contribuind alături de el zi de zi prin ceea ce faci și ceea ce devii.

Având încredere în acest timp divin aduce în viața ta mai multă pace alături de un sentiment de încredere totală care îți poate oferi relaxarea de a îmbina armonios cele două energii: cea feminină cu cea masculină. Să îți dai voie să fii aliniată cu feminitatea ta și cu tot ceea ce aduce aceasta, dar și cu energia acțiunii pentru a putea realiza tot ceea ce ți-ai propus.

Acest workshop este pentru tine dacă vrei:

 • Să descoperi care sunt credințele tale limitative în ceea ce privește timpul
 • Să îți descoperi valorile și să îți organizezi timpul în raport cu acestea
 • Să îți transformi dorințele în obiective pe care să știi cum să le îndeplinești în modul cel mai benefic pentru tine, având o viziune clară
 • Să știi cum să creezi spațiu în viața ta eliberând consumatorii tăi de timp și înlocuind obiceiurile nebenefice ție cu activități care să te aducă tot mai aproape de îndeplinirea viselor și misiunii tale
 • Să știi cum să îți organizezi ziua astfel încât să te bucuri de echilibru între ceea ce ai de făcut (pentru job, de exemplu) și ceea ce îți aduce cu adevărat bucurie
 • Să îți descoperi și să te conectezi la energia ta feminină și masculină sănătoasă care să îți aducă numeroase împliniri în toate ariile vieții
 • Să simți cum se pot echilibra aceste două energii și să aduci armonie în interiorul tău
 • Să te eliberezi de tipare, credințe, frici, emoții care te blochează să îți accesezi energia feminină și cea masculină sănătoasă prin intermediul meditațiilor și eliberărilor emoționale
 • Să te conectezi cu subconștientul tău prin diferite exerciții experiențiale care îți vor da ocazia să ai conștientizări și să observi ce emoții și gânduri ai despre aceste două energii

Ți-am pregătit atât informații valoroase, cât și exerciții practice prin care să lucrăm toate aceste aspecte astfel încât la sfârșitul workshop-ului să pleci cu energie și inspirație pentru a deveni o persoană care:

 • are claritate în ceea ce privește organizarea timpului și a viețîi în general
 • știe cum să își stabilească obiectivele și pașii pentru îndeplinirea acestora
 • își crează obiceiuri benefice ei și se ține de ele pe termen lung
 • este productivă și organizată și știe cum să își trăiască viața aliniată valorilor sale, în armonie și bucurie
 • își cunoaște energia feminină și cea masculină și știe cum să le îmbine în mod armonios în viața de zi cu zi
 • își dă voie să își acceseze feminitatea și energia creației prin tot ceea ce face și căreia să nu îi fie frică să acționeze și să înțeleagă rolul fiecărei energii în parte
 • își dă voie să se asculte, să se conecteze la intuiția ei și care să aducă în viața să cât mai multă claritate ascultându-se din ce în ce mai mult

Tu pentru ce îți dorești cu adevărat să îți faci timp?

Cursuri Online de Dezvoltare Personala
Hello! Sunt Flavia, Trainer Dezvoltare personală și Consultant Branding & Social Media.
 
Proiectul meu de suflet este Cocochard, o platformă online cu agende sustenabile – jurnale de călătorii realizate din hârtie de nucă de cocos și bumbac, dar și produse digitale și un curs online de time management, un curs dinamic, concis, eficient. Prin acest proiect mi-am propus să le ofer oamenilor spațiul și instrumentele de care au nevoie pentru a trăi călătoria vieții cu timp și bucurie.
 
Iubesc călătoriile, cărțile și nucile de cocos 🙂 Îmi place să cunosc oameni noi, să petrec timp în natură, iar libertatea se regăsește printre valorile mele cele mai importante.
 
Pentru că eu cred că Time Management nu este doar despre tips & tricks, care funcționează, însă din punctul meu de vedere doar pe termen scurt dacă nu avem o fundație bine creată în ceea ce privește mindestul nostru, mi-am propus să abordez gestionarea timpului și dintr-o altă perspectivă.
 
Time management din perspectivă holistică merge mai departe de bifarea cât mai multor task-uri într-un timp limitat și bine organizat. Această perspectivă cuprinde toate ariile importante din viața ta pornind de la grija pentru tine, valorile tale, iubirea pentru viață și pentru activitățile tale, astfel încât la sfârșitul zilei să nu simți doar satisfacție că ai bifat cât mai multe task-uri, ci bucurie că ți-ai petrecut timpul într-un mod productiv pentru tine și că ai adus un plus de valoare în viața și în sufletul tău. Este vorba despre a crea echilibru și bucurie în viața ta. De a-ți face timp pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.
 

​​Bună, suflete! Numele meu este Marie-Lise și sunt aici să îți prezint părți din cine sunt, din ceea ce fac și ce doresc să aduc în lume, inclusiv către tine.

În primul rând, ca și tine sunt om și cu multă bucurie aleg să trăiesc fiecare zi din viața mea, oricât de ușor sau provocator ar fi, deoarece îmi aduc aminte că VIAȚA ESTE CEL MAI FRUMOS DAR pe care l-am putut primi vreodată și atunci, de ce să nu găsim în fiecare zi cel puțin un motiv să zâmbim? Apoi zi de zi aleg să fiu în contact cu oamenii prin ceea ce fac, și anume prin terapia holistică pe care o practic. Iubesc să le văd bucuria din ochi, iar împlinirea de a-i vedea mai relaxați și eliberați este de nedescris. 

Și de ce cred că acest subiect este de actualitate și atât de util în viața de zi cu zi?

Deoarece în fiecare clipă putem observa că pentru a fi în echilibru cu noi avem de adus echilibru între aceste două energii, între a face și a fi, între a avea încredere, putere de decizie și a te lăsa purtată de intuiție, de ceea ce simți că este potrivit pentru tine. Este despre a cunoaște aceste două noțiuni, despre a le recunoaște în tine și despre a le integra conștient în viața de zi cu zi. Este despre a fi bine în pielea ta și despre a te lăsa ghidată de armonia dintre energia feminină și masculină într-o formă vindecată a lor, care să te propulseze către ESENȚA ta, către ceea ce ești cu adevărat, către autenticitatea ta, cu grație și bucurie!

Unde și cum se desfășoară workshop-ul?

2 ore workshop “Time Management din perspectivă holistică” cu Flavia

30 min pauză 

2 ore workshop experiențial “Armonie între energia feminină și masculină” cu Marie-Lise

 

Data – 17 iunie 2023

Ora – 14:00 

Durata – aprox 5 ore

Locație – Sambodhi Studio

Str. Popa Rusu 16A, et2

Sector 2, București

Îți oferim: fișe de lucru, apă, o gustare sănătoasă la pauză 

Ce este nevoie să aduci: pix, o agendă, o eșarfă, haine în care să te simți confortabil, multă deschidere și voie bună😊

Schimbul energetic pentru acest workshop transformațional? – 333 lei

Hai alături de noi în această călătorie să te conectezi cu energia timpului divin,
să cunoști și să experimentezi echilibrul dintre a face și a fi!