Dezvoltare Personala si Calatorii

Cocochard s-a născut din iubirea pentru oameni și natură, pentru dezvoltare personală și călătorii, pentru o viață organizată, trăită cu bucurie, în linie cu valorile personale.

“Pentru că iubesc nucile de cocos, copacii, livezile și natura, mi-am dorit ca acest brand și ca acest spațiu virtual să fie “livada” în care să plantăm iubire, curiozitate, muncă și dedicare, și din care tu să “culegi” instrumentele necesare pentru a-ți trăi viața organizat, cu bucurie.

Așa cum nuca de cocos reprezintă echilibrul perfect între putere și delicatețe, așa și Cocochard echilibrează perfect puterea cunoașterii, învățării, educației și delicatețea și jocul creativității, imaginației și curiozității.”

Flavia

Cocochard: Echilibru Perfect Puterea Cunoasterii

Viziunea noastră? O lume în care oamenii își fac timp să-și trăiască viețile cu bucurie.

Iar misiunea noastră este să le oferim oamenilor spațiul și instrumentele de care au nevoie pentru a trai călătoria vieții cu bucurie.

VALORILE noastre

DEZVOLTAREA PERSONALĂ

Noi credem că totul pornește de la mindset. De la a te cunoaște cu adevărat, a avea claritate în ideile, gândurile și planurile tale, a învăța constant și a pune în aplicare informațiile benefice ție.

Credem că dacă avem grijă de noi, dacă ne dezvoltăm încontinuu și ne trăim viața cu sens, în propriile noastre valori, fiecare dintre noi va reuși să atingă propriul succes și să devină persoana care își dorește să fie.

IUBIREA

Iubirea pentru Planetă, pentru oameni și pentru viață ne ghidează alegerile pe care le facem și deciziile pe care le luăm în construirea brandului Cocochard și a fiecărui produs în parte.

CĂLĂTORIILE

Călătoria vieții, dar și explorarea locurilor minunate de pe acest Pământ. Suntem curioși să descoperim locuri noi, oameni minunați și să trăim experiențe interesante din care să învățăm, să evoluăm și de care să ne bucurăm

Noi credem că succesul este disponibil pentru oricine. Deși fiecare om are propria definiție a succesului, drumul acesta este similar pentru toți: este important să fim organizați, perseverenți, să investim în noi, să facem acțiuni mici, dar zilnice, care să ne ducă mai aproape de realizarea obiectivelor noastre. Să învățăm constant și să ne inspirăm de la cei care au ajuns deja unde ne dorim noi să fim.

Suntem aici pentru că vrem să te inspirăm și să te ajutăm cu soluții, idei și instrumente de care ai nevoie să-ți trăiești viața cu bucurie!

Ne place să ne ținem prietenii aproape 🙂 !