Curs Online Time Management

CURS TIME MANAGEMENT
Găsește-ți timp să devii cine vrei să fii

Te învățăm cum să-ți organizezi timpul astfel încât să te bucuri de această minunată călătorie numită viață

Știm că de multe ori nu ai timp să faci ceea ce iți dorești și că te întrebi seara unde s-a dus ziua sau, mai rău, unde s-a dus anul. Și simți frustrare, agitație, și poate chiar lipsă de motivație și de poftă de viață.

Înțelegem că poate te simți dezorientat și demotivat și pentru că ne pasă de timpul tău am creat acest curs. Am încercat să îl menținem cât mai scurt, dar cuprinzător, teoretic, dar și practic, serios dar și cu o doză de umor și dinamism.

În cele 4 module vei învăța

Parcurge cursul și exercițiile și devino o persoană care:

Cursuri Dezvoltare Personala Adulti
Cum accesezi cursul?

Cursul este în format online, video, și poate fi accesat oricând dorești și de oricâte ori dorești.
După ce achiziționezi cursul te poți loga cu datele tale în cont pentru a avea acces la cele 4 module video ale cursului.
Tot din contul tău poți descărca fișele de lucru în format PDF editabil pentru a lucra într-un mod cât mai ușor și productiv direct pe laptop/tabletă/telefon.

Învață acum cum să iți găsești timp să-ți trăiești viața cu bucurie și să devii cine vrei să fii!

Descoperă cursul

100% Money Back Guarantee
Dacă tu nu ești bucuros, nici noi nu suntem.
Așadar, dacă nu ești mulțumit de alegerea făcută trimite-ne un mail pe hello@cocohard.com în 14 zile de la achizitionare și noi îți dăm banii înapoi.

Noi credem foarte mult în acest curs și în valoarea pe care o poate aduce în viața ta, însă dacă tu consideri că nu ți se potrivește sau că, după ce l-ai parcurs și ai făcut și exercițiile nu ai văzut îmbunătățiri în viața ta, îți dăm banii înapoi. Dacă nu ești mulțumit trebuie doar să ne trimiți un mail pe hello@cocochard.com și noi îți trimitem banii înapoi. Nu îți cerem explicații, însă ne-ar bucura feedback-ul tău pentru a știi ce să îmbunătățim.

Îmi place să-mi țin prietenii aproape și
să le trimit povești și materiale gratuite pe email