Agendele realizate din hârtie de cocos și hârtie de bumbac sunt create pentru a te ajuta să îți păstrezi gândurile, ideile și amintirile într-o formă organizată și creativă.

Travel Journal - Agenda de Calatorie

TRAVEL JOURNAL

Jurnalul care te ajută să iți planifici mai bine vacanțele, dar și să iți păstrezi amintirile din călătorii într-o formă creativă și organizată.

Descoperă jurnalul

Poate uiți anumite locuri vizitate sau experiențe trăite în călătoriile tale. Poate iți dai seama când ajungi la destinație că nu ți-ai luat câteva lucruri esențiale. Sau poate atunci când comunitatea sau prietenii iți cer sfaturi cu privire la o anumită destinație stai să te gândești…cam mult, pentru că nu-ți mai amintești cât a costat cazarea sau unde te-ai bucurat de cea mai bună mâncare. Mai ales dacă te bucuri de multe călătorii. Ceea ce sperăm că faci.

Travel Planner

Îți înțelegem frustrarea.
Been there, done that.
De aceea, am creat acest jurnal de călătorii creativ, practic și colorat, în care ai suficient spațiu atât pentru a-ți planifica vacanțele, cât și pentru a-ți păstra amintirile minunatelor călătorii.

JURNALUL URMĂTOARELOR TALE CĂLĂTORII

Pentru fiecare călătorie ai loc:

Jurnalul nostru este curios să descopere alături de tine noile tale aventuri. Ia-l cu tine în următoarea călătorie sau dăruiește-l unui prieten pasionat de descoperirea acestei lumi magice!

Vreau jurnalul

Jurnalul este 100% sustenabil, realizat din materiale naturale.

Coperta – hârtie realizată din coajă de nucă de cocos
Interiorul – hârtie realizată din bumbac textil reciclat

Săculețul din bumbac organic este cadoul nostru pentru tine!
Îl poți reutiliza de câte ori vrei în vacanțele tale.
Te va ajuta să iți păstrezi într-un mod organizat lenjeria intimă,
bijuteriile sau alte obiecte de dimensiuni mici pe care nu vrei să le rătăcești în bagaj.

Și asta nu e tot. Mai avem ceva pentru tine!

Ți-am spus deja că iubim Planeta, copacii, natura.
Așadar, pentru crearea acestui jurnal nu tăiem niciun copac. Ba mai mult, plantăm copaci.

La fiecare 2 jurnale vândute noi plantăm un copac, iar acest lucru este posibil numai cu ajutorul tău.
Vrem să ne arătăm grija și iubirea pentru natură cu fiecare produs vândut și abia așteptăm să te ținem la curent cu acțiunile noastre de plantare!

Fii recunoscător pentru experiențele trăite, devino o sursă de inspirație pentru comunitatea ta și păstrează-ți amintirile celor mai frumoase aventuri într-un jurnal bine organizat, creativ și sustenabil.

Vreau jurnalul

DIGITAL TRAVEL JOURNAL

Dacă preferi să îți păstrezi amintirile în telefon sau tabletă avem varianta ideală pentru tine – Jurnalul de Călătorii în format DIGITAL.

Și în jurnalul digital te bucuri de același design și aceleași beneficii, având spațiu pentru a-ți păstra amintirile din 8 călătorii, pentru a-ți nota gândurile și cele mai importante informații, dar și pentru a adăuga fotografii.

Poate fi folosit într-un mod simplu și rapid, avându-l mereu la îndemână pe telefonul tău mobil.

Îmi place să-mi țin prietenii aproape și
să le trimit povești și materiale gratuite pe email