Dezvoltare Personala si Calatorii

Hey, sunt Flavia 🙂

Pentru că iubesc nucile de cocos, copacii, livezile și natura, mi-am dorit că acest spațiu virtual să fie “livada” în care să plantez iubire, curiozitate, muncă și dedicare, și din care tu să “culegi” instrumentele necesare pentru a-ți trăi viața organizat, cu bucurie.

Iubesc călătoriile, cititul, mai ales pe plajă la apus, cartofii prăjiți și burgerul veggie, vinul roșu, să scriu, să dansez și să merg la concerte și să mă bucur de natură. 

Unele dintre cele mai importante valori pe care îmi bazez viața și activitatea sunt dezvoltarea personală și libertatea. 

Sunt Consultant în Social Media, țin cursuri de Life & Time Management și creez jurnale de călătorii tree-free.

Așa cum nuca de cocos reprezintă echilibrul perfect între putere și delicatețe, așa și Cocochard echilibrează perfect puterea cunoașterii, învățării și educației, cu delicatețea și jocul creativității, imaginației și curiozității.

Flavia

Cocochard: Echilibru Perfect Puterea Cunoasterii
Program Acceleratorul catre viata de freelancer

Din propria experiență de freelancer pasionat de călătorii mi-am dat seama că am experimentat multe provocări cărora le-am făcut față singură sau cu ajutorul coachilor și terapeuților alături de care am lucrat. 

Și mi-am dorit să includ în acest program metodele, instrumentele și informațiile care pe mine m-au ajutat pentru ca tu să ai parte de un start în forță. Cu energie, încredere și bucurie. Vezi mai multe detalii aici

Pentru că primeam des întrebarea “Cum de ai timp pentru toate?” mi-am strâns experiențele și lecțiile, am făcut mult research și le-am pus pe toate la un loc. 

Am creat acest curs care are o abordare holistică, adică lucrăm prima dată la mindset și apoi la practici zilnice.  Dacă vrei să te bucuri de mai mult timp pentru tine găsești cursul aici, iar dacă vrei să îți bucuri angajații cu un workshop util și fun, găsești mai multe detalii aici.

Ghidez freelancerii și antreprenorii să își creeze o prezență online într-un mod productiv și creativ. Cred că Instagram ar trebui să fie fun, dar cu un plan. Adică să faci cu bucurie ceea ce faci, dar cu o strategie. Vezi aici ce variante avem să lucrăm împreună în consultanță, traininguri sau strategie Social Media.

Iubirea pentru nucile de cocos și călătorii într-un singur produs 🙂 Această agendă este tree-free, adică nu tăiem copaci pentru realizarea ei, ci este produsă din hârtie de nucă de cocos și bumbac și ți-o poți face cadou de aici.

Viziunea noastră? O lume în care oamenii își fac timp să-și trăiască viețile cu bucurie.

Iar Misiunea mea este să le ofer oamenilor spațiul și instrumentele de care au nevoie pentru a trăi călătoria vieții cu bucurie.

În ce cred cu adevărat

DEZVOLTAREA PERSONALĂ

Eu cred că totul pornește de la mindset. De la a te cunoaște cu adevărat, a avea claritate în ideile, gândurile și planurile tale, a învăța constant și a pune în aplicare informațiile benefice ție.

Cred că dacă avem grijă de noi, dacă ne dezvoltăm încontinuu și ne trăim viața cu sens, în propriile noastre valori, fiecare dintre noi va reuși să atingă propriul succes și să devină persoana care își dorește să fie.

IUBIREA

Iubirea pentru Planetă, pentru oameni și pentru viață îmi ghidează alegerile pe care le fac și deciziile pe care le iau în construirea brandului Cocochard și a fiecărui produs în parte.

CĂLĂTORIILE

Călătoria vieții, dar și explorarea locurilor minunate de pe acest Pământ. Sunt curioasă să descopăr locuri noi, oameni minunați și să traiesc experiențe interesante din care să invat, să evoluez și de care să mă bucur.

Eu cred că succesul este disponibil pentru oricine. Deși fiecare om are propria definiție a succesului, drumul acesta este similar pentru toți: este important să fim organizați, perseverenți, să investim în noi, să facem acțiuni mici, dar zilnice, care să ne ducă mai aproape de realizarea obiectivelor noastre. Să învățăm constant și să ne inspirăm de la cei care au ajuns deja unde ne dorim noi să fim.

Așadar, sunt aici pentru că vreau să te inspir și să te ajut cu soluții, idei și instrumente de care ai nevoie pentru a-ți trăi viața cu cât mai multă bucurie!

Îmi place să-mi țin prietenii aproape și
să le trimit povești și materiale gratuite pe email